header

Dijous, 15 octubre 2015 21:32

Shakespeare en estat pur de la mà de tres grans intèrprets. Estrena absoluta. Festival nacional de poesia

Escrit per 

L’espectacle Venus i Adonis, traduït per Joan Sellent, comptarà amb els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch, i amb Lluís Claret al violoncel. Es podrà veure el dilluns 19 d’octubre, a les 21h, al Teatre-Auditori de Sant Cugat. La platea del teatre es convertirà en una Sala Cabaret, amb tauletes. L’estrena absoluta coincideix amb el 15è Festival nacional de poesia i l'espectacle compta amb la col·laboració de Taleia Cultura. 

El poema Venus i Adonis, que va ser escrit durant la pesta de 1592 amb els teatres de la capital tancats per evitar contagis, es va publicar el 1593 i va ser dedicat a Henry Wriothesley, el patró de Shakespeare. Narra els intents de Venus, la deessa de l’amor, per conquerir el jove Adonis, que rebutja repetidament les seves vehements temptatives. La narració mitològica s’humanitza, els seus protagonistes reviuen i, en l’assetjament d’ella i en el rebuig d’ell, invertits els papers habituals de l’home i la dona, Shakespeare sap trobar un motiu d’inspiració que teixeix i enriqueix amb el seu geni. Una història de passió i rebuig que manté intacte el seu poder de fascinació.

Lluís Claret, al violoncel, interpretarà fragments d'obres de François Couperin, Jean-Baptiste Barrière i Johann Sebastian Bach (suites 1 i 5).

L’espectacle té un preu de 6 euros. També hi ha l’opció de comprar un abonament de 8 euros que inclou la Nit de poesia. Podeu comprar les entrades aquíMés informació del Festival nacional de poesiaaquí.

Llegit 619 vegades Darrera modificació el Divendres, 30 octubre 2015 10:38

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar